Sammenlign før du køber

SF sten

Vi prissammenligner alle kendte online leverandører som sælger sf sten. SF sten har typisk tre varianter i form af en "startsten", "slutsten" og "sidesten" som alle tre er med til at danne det kendte mønster i en belægning.
sf-sten lagt i mønster

Billigste forhandlere af sf sten

Nedenstående tabel indeholder en oversigt over de mest prisvenlige forhandlere af sf sten. Tabellen vil hjælpe dig med at få et hurtigt overblik. Hvis du ønsker mere detaljerede oplysninger, kan du benytte prislisten, der findes længere nede på siden.
Forhandler
Pris / 10 m2
Pris / 50 m2
Pris / 100 m2
Gå til tilbud
BILLIGSTE FORHANDLER
fc beton logo
1.250 kr.
 / 10 m2
6.250 kr.
 / 50 m2
12.500 kr.
 / 100 m2
1 sten svarer til 0,02 m2 | 49 sten svarer til 1 m2

SF sten 6 cm tyk

sf sten 6 cm
Forhandler
Pris / m2
Fragt
Gå til tilbud
fc beton logo
125 kr.
 / m2
Levering: 
Fra 440 kr.

SF sten 8 cm tyk

sf sten 8 cm
Forhandler
Pris / m2
Fragt
Gå til tilbud
fc beton logo
144,11 kr.
 / m2
Levering: 
Fra 440 kr.

SF sten 10 cm tyk

sf sten 10 cm
Forhandler
Pris / m2
Fragt
Gå til tilbud
fc beton logo
170,59 kr.
 / m2
Levering: 
Fra 440 kr.

Hvordan anvendes SF-sten?

SF-sten er et populært valg til terrasser, indkørsler og andre udendørsarealer. De enkelte sten er nemme at installere og giver en robust overflade, der kan modstå tung trafik. 
Desuden betyder det sammenflettede design, at belægningsstenene forbliver på plads. For at sætte SF-sten skal du blot lægge stenene ud i det ønskede mønster og derefter banke dem på plads med en gummihammer. 
For at opnå en mere sikker forbindelse kan du også bruge byggelim eller mørtel. Når brolægningen er lagt, kan du fylde eventuelle huller mellem stenene med sand eller jord. Med den rette pleje vil SF-sten holde i rigtig mange år.

 

Vedligeholdelse af SF-sten

En brolægning bestående af sf-sten kræver lidt vedligeholdelse for at holde sig pæn og holdbar i mange år. Her er nogle tips til, hvordan du bedst vedligeholder din sf-sten brolægning:

  1. Rens regelmæssigt: Det er en god idé at rense din sf-sten brolægning regelmæssigt for at fjerne skidt, blade og andre affald, der kan sætte sig fast i stenene. Du kan f.eks. bruge en havekost til at feje stenene ren, eller du kan vaske dem med en blød børste og lidt vand.

  2. Fjern ukrudt: Ukrudt kan hurtigt vokse op igennem sprækker i sf-sten, så det er en god idé at fjerne det, så snart det viser sig. Du kan f.eks. bruge en ukrudtsbrænder eller du kan plukke det op med hånden.

  3. Reparer skader: Hvis der opstår skader på din sf-sten brolægning, er det en god idé at reparere dem så hurtigt som muligt. Dette kan du f.eks. gøre ved at udskifte de skadede sten med nye, eller ved at udfylde huller og sprækker med en reparationsmasse.

  4. Brug et imprægneringsmiddel: En sf-sten brolægning kan forlænge sin levetid væsentligt, hvis du imprægnerer den med et godt imprægnemiddel. Dette hjælper med at forsegle stenene, så de bliver modstandsdygtige over for vand, skidt og andre påvirkninger.

Alt i alt er det en god idé at vedligeholde din sf-sten brolægning regelmæssigt for at holde den pæn og holdbar i mange år. Det tager ikke så lang tid, og det er en god investering, hvis du ønsker at have en flot og velholdt brolægning i din have.

 

SF-sten 8 cm - det stærke fundament

En belægning bestående af sf-sten på 8 cm i tykkelsen er god til tunge køretøjer og anvendes tit som kørefliser, da den er i stand til at modstå en større belastning end en tyndere belægning. SF-sten er lavet af beton, der er et robust materiale og i stand til at modstå en stor belastning i sig selv, hvilket er det naturlige valg til kørefliser.

Med sine 8 cm i tykkelsen vil stenen også være i stand til at sprede belastningen fra tunge køretøjer jævnt ud over belægningen, hvilket mindsker risikoen for skader på belægningen. 

Skal det belagte område med SF-sten på 8 cm anvendes aktivt, af tunge eller almindelige køretøjer, vil det også hjælpe med en tykkere sten, da vibrationerne fra køretøjerne er bedre end en tyndere belægning og dermed mindre sårbar over for deformation.

 

SF-sten 6 cm - til den mindre belastning

En belægning af SF-sten med 6 cm i tykkelsen er velegnet til fodgængere og gangarealer, da den er i stand til at modstå mindre belastninger end en tykkere belægning. Dette gør den velegnet til brug på områder, hvor belægningen kun udsættes for belastning fra fodgængere og mindre køretøjer, såsom cykler og el-scootere.

SF-sten med 6 cm i tykkelsen vil også være nemmere og billigere at producere end en tykkere belægning, da der kræves mindre beton til at producere den.

Stenpris.dk - Din prissammenligner for belægningssten
Stenpris.dk ansvarsfraskriver sig at kunne holdes ansvarlig for priserne fundet på siden.

Vi henter og opdatere løbende priserne fra leverandørene hvilket kan resultere i at priserne i mellemtiden kan være ændret og afhænge af tilvalg eller fravalg af rabatter fra leverandørens side.
© 2023 Stenpris.dk