Sammenlign før du køber

Brosten / kopsten

Vi indhenter priser på de mest kendte leverandører af brosten.

Brosten (også kaldet kopsten) er en betonsten og granitsten som ofte bruges i forbindelse med et større belægningsmønster.
brosten / kopsten

Billigste forhandlere af brosten / kopsten

Nedenstående præsenterer de mest billigste forhandlere af brosten / kopsten. Tabellen vil give dig et overblik over den billigste forhandler og du kan finde yderligere detaljer længere nede.
Forhandler
Pris / 10 m2
Pris / 50 m2
Pris / 100 m2
Gå til tilbud
BILLIGSTE FORHANDLER
homeshop logo
2.410 kr.
 / 10 m2
12.050 kr.
 / 50 m2
24.100 kr.
 / 100 m2
davidsen logo
3.000 kr.
 / 10 m2
15.000 kr.
 / 50 m2
30.000 kr.
 / 100 m2
fc beton logo
3.760 kr.
 / 10 m2
18.800 kr.
 / 50 m2
37.600 kr.
 / 100 m2
1 sten svarer til 0,04 m2 | 25 sten svarer til 1 m2

Brosten / Kopsten grå

brosten
Forhandler
Pris / m2
Fragt
Gå til tilbud
homeshop logo
241 kr.
 / m2
Levering: 
Gratis
davidsen logo
303 kr.
 / m2
Levering: 
Fra 1.250 kr.
fc beton logo
376,25 kr.
 / m2
Levering: 
Fra 440 kr.

Brosten / kopsten sort / koks

brosten / kopsten sort
Forhandler
Pris / m2
Fragt
Gå til tilbud
homeshop logo
291 kr.
 / m2
Levering: 
Gratis
fc beton logo
490 kr.
 / m2
Levering: 
Fra 440 kr.

Indholdsfortegnelse

There are no headings in this document.

Hvordan anvender man brosten / kopsten?

Brostenens bedste funktion er at blive udnyttet i forbindelse med andre belægningssten eller betonfliser, og der henvises næsten altid til et meget populært mønster kaldet en rådhusbelægning eller et rådhusmønster.

Et rådhusmønster består af større havefliser, som typisk er kvadratiske i størrelserne. Disse havefliser kunne eksempelvis være 30x30 havefliser, 40x40 havefliser, 50x50 havefliser eller måske helt op til 60x60 havefliser. Rådhusmønsteret er smart i sin anvendelse fordi at mønstret kan repeteres så mange gange som det ønskes. Mønstret består i bund og grund af at de store havefliser bliver omkranset af brostenen og danner dermed en ramme omkring fliserne.

Hvilken type brosten / kopsten skal du vælge?

Brosten fås ligesom mange andre belægningssten i flere farver, og findes oftest i kopsten grå og kopsten sort. Derudover findes brosten typisk i to typer af sten. Brosten granit eller brosten beton.

Rådhusbelægning og pris

Omkostningerne ved brolægning kan hurtigt løbe op, specielt hvis du skal igang med et stort belægnings arbejde, og skal bruge mange sten. 

Rådhusbelægning er en fantastisk måde at tilføje et interessant og holdbart mønster omkring dit hjem. Du kan vælge mellem mange forskellige farver, fliseformer og størrelser til denne type belægning. Desuden er det et simpelt mønster at sætte, som giver et super flot resultat. Belægning samt retning er nemt at styre, og kan lægges lige eller diagonalt, alt efter hvad du ønsker. Du får dermed den komplette belægning til store udeområder, med et fint finish i mønstret, når du har lagt fliserne.

En rådhusbelægning består typisk af havefliser der er indrammet af mindre sten, som eksempelvis brosten / kopsten, eller chaussesten.
Mønstret kan fortsættes så længe man ønsker, og er nemt at udvide i fremtiden.

Det er en god investeringen at få lavet rådhusbelægning, da du anvender havefliser til den største flade af din belægning. Her til skal du så have fat i en række af de mindre sten så mønstret bliver flot omkring havefliserne. Rådhusbelægning pris m2 er derfor svært at sætte en præcis pris på, fordi det kommer an på hvilke typer sten og farver du vælger til din belægning.

Sørg altid for at sammenligne priser før du køber, så du er sikker på ikke at bruge unødigt mange penge på dine sten.

Brosten / kopsten Beton

Beton består af knuste stentyper, som sand og andre aggregater. Dette er så blandet med en cement-vand pasta, som resultere i beton. Beton er derfor ikke et natur materiale, men kunstigt skabt af mennesker.

Brosten / kopsten Granit

Granit er derimod et natur materiale som kræver nogle meget specifikke elementer af naturen for at blive skabt. Det består i hovedtræk af krystaller med feldspat og er en vulkansk bjergart. Dette størkner langsomt og bliver ved bevægelser bragt op til jordens overflade.

Stenpris.dk - Din prissammenligner for belægningssten
Stenpris.dk ansvarsfraskriver sig at kunne holdes ansvarlig for priserne fundet på siden.

Vi henter og opdatere løbende priserne fra leverandørene hvilket kan resultere i at priserne i mellemtiden kan være ændret og afhænge af tilvalg eller fravalg af rabatter fra leverandørens side.
© 2023 Stenpris.dk