Herregårdssten - stenpris.dk

Græsarmeringssten

Græsarmering beton fliser er en sten med huller, hvori der kan vokse græs. Stenen findes i forskellige udformninger. Ønsker man en både grøn og fast overflade, kan den også sættes med diverse former for sten med lidt ekstra fugebredde.

Græsarmering egner sig til indkørsel og p-pladser og er pænest, hvis der er et jævnt slid på arealet, så ukrudt og græs holdes nede.

📢 Brug farve og størrelses filteret for at finde netop den sten du søger, og sammenligneren finder de billigste til dig

Farve filter
Størrelse filter

Græsarmeringssten Grå

Størrelse: 24x24

Forhandler Produkt billede Kant Størrelse Stk. pris M2. pris Se produktet
fc-beton.dkGræsarmeringssten Grå - fc-beton.dk24x24x87,32 kr./stk 142,65 kr./m2 Se tilbud 

Størrelse: 20x20

Forhandler Produkt billede Kant Størrelse Stk. pris M2. pris Se produktet
homeshop.dkGræsarmeringssten Grå - homeshop.dk20x20x1011,84 kr./stk 296,00 kr./m2 Se tilbud 
homeshop.dkGræsarmeringssten Grå - homeshop.dk20x20x1014,56 kr./stk 364,00 kr./m2 Se tilbud 

Størrelse: 30x30

Forhandler Produkt billede Kant Størrelse Stk. pris M2. pris Se produktet
fc-beton.dkGræsarmeringssten Grå - fc-beton.dk30x30x811,89 kr./stk 142,65 kr./m2 Se tilbud 
fc-beton.dkGræsarmeringssten Grå - fc-beton.dk30x30x912,97 kr./stk 142,65 kr./m2 Se tilbud 
fc-beton.dkGræsarmeringssten Grå - fc-beton.dk30x30x912,97 kr./stk 142,65 kr./m2 Se tilbud 

Størrelse: 22x22

Forhandler Produkt billede Kant Størrelse Stk. pris M2. pris Se produktet
homeshop.dkGræsarmeringssten Grå - homeshop.dk22x22x884,00 kr./stk 212,00 kr./m2 Se tilbud 

Størrelse: 21x21

Forhandler Produkt billede Kant Størrelse Stk. pris M2. pris Se produktet
homeshop.dkGræsarmeringssten Grå - homeshop.dk21x21x7,5257,00 kr./stk 5.833,90 kr./m2 Se tilbud 

Indkørsel

Græsarmeringssten er designet til at holde grus på plads, eksempelvis i en indkørsel, samtidig med at græs kan vokse gennem nettet. Som et resultat heraf hjælper græsarmeringen med at stabilisere gruset og jorden - og forhindre udvaskning, eller styrker dit græsområde hvor du skal parkere din bil. 

Desuden kan det også give en mere æstetisk tiltalende finish end traditionelle indkørsler. Selv om græsarmeringssten kan koste mere på forhånd, kan de i sidste ende spare penge ved at reducere behovet for hyppige reparationer i din indkørsel.

Græsarmering giver et stærkt område til ind indkørsel, specielt hvis du anvender en almindelig græsplæne til formålet.

Stenpris - sammenligning af belægningssten

Kantsikring af indkørsel

En måde at beskytte kanterne på en indkørsel er at bruge græsarmering, frem for almindelige belægningssten.

Dette indebærer, at der plantes græs langs kanten af indkørslen, hvorefter der spredes et lag jord over rødderne. Græsset vil så vokse op gennem jorden og skabe en tæt barriere, som vil hjælpe med at holde jorden på plads og forhindre, at den skylles væk.

Ved kraftige regnskyl kan græsarmering bruges

Når der kommer meget vand i store mængder kan det forårsage en række problemer for både boligejere og virksomheder, lige fra oversvømmelser til jordskred, i ubefæstede arealer.

I de seneste år har der været et øget fokus på at finde måder at reducere virkningerne af kraftige regnskyls effekt på.    
En metode, der stadig vinder større popularitet, er brugen af græsarmering. At lægge græsarmering kan skabe en stærk overflade, der kan modstå kraften fra kraftige regnskyl.

Dette kan være med til at forhindre oversvømmelser og erosion, og at lægge græsarmering kan også reducere den nødvendige vedligeholdelse, og redde underlaget.

Desuden kan belægningen give en attraktiv finish, der forbedrer enhver ejendoms udseende. Efterhånden som flere bliver opmærksomme på fordelene ved denne fremgangsmåde, er det sandsynligt, at græsarmering fortsat vil blive mere og mere populært, specielt på stører områder, som parkeringspladser eller indkørsler, hvor der er behov for at beskytte mod regnvand.

En ting som fliser ikke kan hjælpe med lige så godt, som græsarmering kan.

Stenpris - sammenligning af belægningssten

Græsarmering af plastik eller beton

Når det gælder forstærkning af indkørsler, stier eller andre et større areal, er der to hovedmuligheder: plastikgræsarmering og betongræsarmering.

Begge har deres fordele og ulemper, så det er vigtigt at vælge den rigtige til dine behov. Plastikgræsarmering er billigere end beton, og den er nem at installere. Det er dog ikke så holdbart som beton, og det kan blive beskadiget af UV-stråler.

Græsarmering af beton er dyrere end plastik, men den er meget mere holdbar. Det er også mindre tilbøjelig til at blive beskadiget af UV-stråler. Det er dog vanskeligere at installere end plastik.

Så hvilken er den rigtige for dig?   
Det afhænger af dit budget og dine behov. Hvis du er på udkig efter en holdbar løsning, der kan tåle tung trafik, er beton den rigtige løsning. Hvis du har et stramt budget, eller hvis du har brug for en hurtig og nem løsning, er plast måske den bedre løsning.

Stenpris - sammenligning af belægningssten

Her kan du bruge græsarmering

Der er en række forskellige anvendelsesmuligheder for græsarmering, herunder indkørsler, parkeringspladser og stier.

Desuden kan græsarmering bruges til at beskytte skråninger og bredder mod erosion fra regnvand. Det kan også bruges til at skabe grønne tage og levende vægge.

Hvilken type græsarmering, der er bedst egnet til et bestemt projekt, afhænger af en række faktorer, herunder klimaet, mængden af trafik og jordtypen.

En professionel kan hjælpe dig med at bestemme den bedste type græsarmering til dine behov.

Stenpris - sammenligning af belægningssten

Tips til lægning af græsarmering

Vælg den rigtige græsarmering til dine behov. Der findes mange forskellige typer græsarmering, så det er vigtigt at vælge den type, der passer bedst til netop din anvendelse.

Forbered det område, hvor du skal lægge græsarmeringen. Sørg for at fjerne eventuelt eksisterende græs eller vegetation, og udjævn jorden så meget som muligt.

 Læg græsarmeringen i henhold til producentens anvisninger. Dette sikrer, at det fungerer korrekt og giver den beskyttelse, du har brug for.

Brug passende opfyldnings materiale, når du fylder op bag græsarmeringen. Det vil være med til at støtte græsrødderne og forhindre erosion.

Stenpris - sammenligning af belægningssten

Hvordan ligger man græsarmering

Græsarmering i beton skal behandles og ligges meget ligesom græsarmering af plast.

Man starter med at grave alt løst muldjord væk, så der er plads til at ligge et lag af småsten. Det kan være sten som perlesten der ligges nederst. Mængden af småsten kan være afgørende i forhold til den belastning som forventes at opstå på overfladen. Til almindeligt brug (personbiler) vil et lag på 20-30cm være nok. Forventes der tungere trafik på overfladen, anvendes det dobbelte for et sikkert og stabilt underlag.

Ønsker du endnu mere stabilitet kan du anvende vasket sand, som afretningsgrus, sammen med en fibertext dug.

Græsarmeringssten kan uden problemer kombineres med andre typer belægningssten. Dette kan specielt være aktuelt hvis du skal anlægge en parkeringsplads. En sten som SF-stenen fungere godt sammen med græsarmeringssten, hvor SF-stenen kan danne den robuste overflade, og græsarmeringen tillade vand at slippe igennem og ikke flyde rundt på din anlægning.

Stenpris - sammenligning af belægningssten

Kan jeg selv lægge græsarmering?

Svaret er ganske enkelt ja - forudsat at du har tid, tålmodighed og ekspertise til at gøre det.

Græsarmering er en specialopgave, der kræver præcis opmåling og klipning samt et godt kendskab til de forskellige typer af armering, der findes.

Er du sikker på dine evner, kan det at lægge græsarmering selv være en tilfredsstillende og omkostningseffektiv måde at forbedre din have på.

Handsker og belægningssten
Stenpris - sammenligning af belægningssten

Hvilket græs skal jeg bruge til græsarmering?

Der er nogle få ting, du skal overveje, når du vælger græsset hvor græsarmering bruges.    
Det første er klimaet. Noget egner sig bedre til varmere klimaer, mens andre klarer sig bedre i køligere vejr.

Endelig skal du tænke på det overordnede udseende, du ønsker. Nogle arter har et mere velplejet udseende, mens andre har et mere vildt udseende. Med alle disse faktorer i tankerne burde du kunne vælge det græs, der passer perfekt til dine behov.

Stenpris - sammenligning af belægningssten

Hvor kan jeg købe græsarmerings moduler?

Se det er jo et spørgsmål som vi har gjort til en opgave at svare rigtig godt på. Netop derfor har vi på denne side samlet en række forhandlere til dig, som sælger græsarmering, så du kan finde den bedste græsarmering til den bedste pris.

Beskyt jordens vækstlag

Græsarmering er med til at beskytte din jord, og jordens vækstlag. Så længe du sørger for at fjerne ukrudt, måske lægge et lag muldjord før der lægges græsarmering, så vil din jord holdes sundt i mange år.

Stenpris.dk - Din prissammenligner for belægningssten

Stenpris.dk ansvarsfraskriver sig at kunne holdes ansvarlig for priserne fundet på siden.
Vi henter og opdatere løbende priserne fra leverandørene hvilket kan resultere i at priserne i mellemtiden kan være ændret og afhænge af tilvalg eller fravalg af rabatter fra leverandørens side.

© 2022 Stenpris.dk