Herregårdssten - stenpris.dk

Græsarmering

Græsarmering beton fliser er en sten med huller, hvori der kan vokse græs. Stenen findes i forskellige udformninger. Ønsker man en både grøn og fast overflade, kan den også sættes med diverse former for sten med lidt ekstra fugebredde.

Græsarmering egner sig til indkørsel og p-pladser og er pænest, hvis der er et jævnt slid på arealet, så ukrudt og græs holdes nede.

📢 Græsarmering beton fliser giver mulighed for et pænt ydre med blanding af sten og natur.

Størrelse
Farve
Sorter efter:

Hvordan ligger man græsarmering

Græsarmering i beton skal behandles og ligges meget ligesom græsarmering af plast.

Man starter med at grave alt løst muldjord væk, så der er plads til at ligge et lag af småsten. Det kan være sten som perlesten der ligges nederst. Mængden af småsten kan være afgørende i forhold til den belastning som forventes at opstå på overfladen. Til almindeligt brug (personbiler) vil et lag på 20-30cm være nok. Forventes der tungere trafik på overfladen, anvendes det dobbelte for et sikkert og stabilt underlag.

Ønsker du endnu mere stabilitet kan du anvende vasket sand, som afretningsgrus, sammen med en fibertextdug.

Græsarmeringssten kan uden problemer kombineres med andre typer belægningssten. Dette kan specielt være aktuelt hvis du skal anlægge en parkeringsplads. En sten som SF-stenen fungere godt sammen med græsarmeringssten, hvor SF-stenen kan danne den robuste overflade, og græsarmeringen tillade vand at slippe igennem og ikke flyde rundt på din anlægning.