Chaussesten

Chaussesten er en meget robust sten og er derfor yderst populært i brug ved ved områder der kræver høj belastning. Men det er ikke det eneste denne sten har at tilbyde. Specielt chaussesten men også brosten er enormt dekorativ og har en unik ydre som mange finder betagende. 

Netop grundet stenens betagende udseende findes den ofte i haver omkring et bed, på terrasser eller til stier i haven. Men fordi stenen er så robust som den er, anvendes den også i stor stil ved belægninger af indkørsler eller andre områder der har høj belastning.

Chaussestenen ses oftest i størrelsen 9x9.

     

Chaussesten
Chaussesten er specielt kendt for sin dekorative ydre og høje belastningsevne.

 

Chaussesten priser:

Filtrer størrelser: Ryd alle
Brug detaljeret filter
Filtrer farver: Ryd alle
Sorter efter:
Chaussesten findes desværre ikke i de valgte størrelser og farver.

Se alle farver Chaussesten i de valgte størrelser

Chaussesten anvendelse

Chaussesten er en natursten af granit og har en meget smuk belægning som gør den velegnet i mange henseende. Som vi allerede har været inde på er chaussesten meget robuste, og ses derfor også anvendt i vejbump, indkørsler og rundkørsler. Men stenene kan nemt bruges i samarbejde med andre belægningssten eller flisetyper. Der er ingen tvivl om at chaussesten vil stå ud grundet den unikke overflade, men har man mod på det kan den anvendes med de øvrige sten og fliser og kan skabe meget unikke visuelle oplevelser. Alternativt kan man også finde halve chaussesten.

 

Chaussesten leverandører

Da chaussesten er en granit sten vil den oftest findes hos typiske granit leverandører, men kan selvfølgelig også findes hos mere kendte og almindelige forhandlere som chaussesten silvan, chaussesten bauhaus, mfl.