Herregårdssten - stenpris.dk

Billige brosten

Brosten (også kaldet kopsten) er en betonsten og granitsten som ofte bruges i forbindelse med et større belægningsmønster. Kopsten er gode at anvende i forbindelse med andre belægningssten og er nok oftest set brugt som samlesten mellem havefliser. En brosten har mange funktioner og kan bruges både i et mønster såvel som til kanter, border eller andre kreative tiltag.

📢 Brug farve og størrelses filteret for at finde netop den sten du søger, og sammenligneren finder de billigste til dig!

Farve filter
Størrelse filter

Brosten Grå

Størrelse: 10x10

Forhandler Produkt billede Kant Størrelse Stk. pris M2. pris Se produktet
homeshop.dkBrosten Grå - homeshop.dk10x10x52,16 kr./stk 216,00 kr./m2 Se tilbud 
homeshop.dkBrosten Grå - homeshop.dk10x10x82,41 kr./stk 241,00 kr./m2 Se tilbud 
homeshop.dkBrosten Grå - homeshop.dk10x10x52,65 kr./stk 265,00 kr./m2 Se tilbud 
homeshop.dkBrosten Grå - homeshop.dk10x10x52,87 kr./stk 287,00 kr./m2 Se tilbud 
homeshop.dkBrosten Grå - homeshop.dk10x10x82,91 kr./stk 291,00 kr./m2 Se tilbud 
homeshop.dkBrosten Grå - homeshop.dk10x10x83,13 kr./stk 313,00 kr./m2 Se tilbud 
homeshop.dkBrosten Grå - homeshop.dk10x10x53,37 kr./stk 337,00 kr./m2 Se tilbud 
homeshop.dkBrosten Grå - homeshop.dk10x10x83,62 kr./stk 362,00 kr./m2 Se tilbud 
fc-beton.dkBrosten Grå - fc-beton.dk10x10x83,76 kr./stk 376,00 kr./m2 Se tilbud 
fc-beton.dkBrosten Grå - fc-beton.dk10x10x73,76 kr./stk 376,00 kr./m2 Se tilbud 

Brosten Sort

Størrelse: 10x10

Forhandler Produkt billede Kant Størrelse Stk. pris M2. pris Se produktet
fc-beton.dkBrosten Sort - fc-beton.dk10x10x74,90 kr./stk 490,00 kr./m2 Se tilbud 
fc-beton.dkBrosten Sort - fc-beton.dk10x10x84,90 kr./stk 490,00 kr./m2 Se tilbud 

Brosten fås i flere tykkelser, men er mest kendt for sin 10x10x5 størrelse, som gør den nem at regne ind i sine belægningsplaner. Skal man for eksempel ligge en flisegang, kan stenen udnyttes sammen med helt andre størrelser sten, som en 50x50 flise hvor brostenen kan danne en ramme om flisen, eller til en simpel gangsti.

Brosten udnyttes oftest i et populært lægge mønster kaldet et rådhusmønster.

Hvordan anvender man brosten?

Brostenens bedste funktion er at blive udnyttet i forbindelse med andre belægningssten eller betonfliser, og der henvises næsten altid til et meget populært mønster kaldet en rådhusbelægning eller et rådhusmønster.

Et rådhusmønster består af større havefliser, som typisk er kvadratiske i størrelserne. Disse havefliser kunne eksempelvis være 30x30 havefliser, 40x40 havefliser, 50x50 havefliser eller måske helt op til 60x60 havefliser. Rådhusmønsteret er smart i sin anvendelse fordi at mønstret kan repeteres så mange gange som det ønskes. Mønstret består i bund og grund af at de store havefliser bliver omkranset af brostenen og danner dermed en ramme omkring fliserne.

Hvilken type brosten skal du vælge?

Brosten fås ligesom mange andre belægningssten i flere farver, og findes oftest i kopsten grå og kopsten sort. Derudover findes brosten typisk i to typer af sten. Brosten granit eller brosten beton.

 

Rådhusbelægning og pris

Omkostningerne ved brolægning kan hurtigt løbe op, specielt hvis du skal igang med et stort belægnings arbejde, og skal bruge mange sten. 

Rådhusbelægning er en fantastisk måde at tilføje et interessant og holdbart mønster omkring dit hjem. Du kan vælge mellem mange forskellige farver, fliseformer og størrelser til denne type belægning. Desuden er det et simpelt mønster at sætte, som giver et super flot resultat. Belægning samt retning er nemt at styre, og kan lægges lige eller diagonalt, alt efter hvad du ønsker. Du får dermed den komplette belægning til store udeområder, med et fint finish i mønstret, når du har lagt fliserne.

En rådhusbelægning består typisk af havefliser der er indrammet af mindre sten, som eksempelvis brosten / kopsten, eller chaussesten.
Mønstret kan fortsættes så længe man ønsker, og er nemt at udvide i fremtiden.

Det er en god investeringen at få lavet rådhusbelægning, da du anvender havefliser til den største flade af din belægning. Her til skal du så have fat i en række af de mindre sten så mønstret bliver flot omkring havefliserne. Rådhusbelægning pris m2 er derfor svært at sætte en præcis pris på, fordi det kommer an på hvilke typer sten og farver du vælger til din belægning.

Sørg altid for at sammenligne priser før du køber, så du er sikker på ikke at bruge unødigt mange penge på dine sten.

 

 

Brosten Beton

Beton består af knuste stentyper, som sand og andre aggregater. Dette er så blandet med en cement-vand pasta, som resultere i beton. Beton er derfor ikke et natur materiale, men kunstigt skabt af mennesker.

Brosten Granit

Granit er derimod et natur materiale som kræver nogle meget specifikke elementer af naturen for at blive skabt. Det består i hovedtræk af krystaller med feldspat og er en vulkansk bjergart. Dette størkner langsomt og bliver ved bevægelser bragt op til jordens overflade.

Stenpris.dk - Din prissammenligner for belægningssten

Stenpris.dk ansvarsfraskriver sig at kunne holdes ansvarlig for priserne fundet på siden.
Vi henter og opdatere løbende priserne fra leverandørene hvilket kan resultere i at priserne i mellemtiden kan være ændret og afhænge af tilvalg eller fravalg af rabatter fra leverandørens side.

© 2022 Stenpris.dk