Belægningssten prissammenligning

Find bedste tilbud på alle slags udendørs fliser

Vi sammenligner næsten alle typer belægningssten fra Danmarks største leverandører af belægningssten.

Brug vores prissammenligner og find de bedste tilbud på lige netop de sten du står og mangler til dit næste projekt.
Om du så skal bruge herregårdssten, SF-sten, Græsarmeringssten, eller nogen typer for fliser til haven, så kan du finde og få det bedste tilbud lige her.

🙋 I menuen til venstre kan du nemt gå til, og skifte, produkt kategorier og finde de produkter du gerne vil sammenligne.

Belægningssten

Betegnelsen belægningssten bruges om sten, hvis overflademål er mindre end flisers. En belægningssten er mindre end 300 cm2 og en flise er større end 300 cm2. Tykkelsen er højst 1/4 af længden. De fremstilles af beton med forskelligt tilslag og findes i utal af faconer og farvenuancer. De findes i både rustik og mere præcist skarpkantet udformning.

Tykkelsen er typisk mellem 5 og 10 cm; jo større belastning et areal skal kunne bære, jo tykkere skal selve belægningsstenen være.

Der fremstilles mange systemer af kantede sten/faconfliser, hvis sider er dimensionerede, så de kan lægges i et mønster. Systemer af sten, der 'låser' hinanden sammen, så som en SF-sten, danner en meget stabil overflade, fordi stenene har svært ved at flytte sig i forhold til hinanden.

Den første faconflise var den sekskantede 'Bellahøj-flise', der blev tegnet til belægning omkring Bellahøj-husene i København.

Vi sammenligner både på pris, farver og størrelser på en række belægningssten. Den fulde liste af sten vi sammenligner kan du se her under.

 

Beton sten

Belægningssten af beton er en forholdsvis ny opfindelse. De ældre udgaver som den 6-kantede 'Bellahøjflise' m.fl. har efterhånden karakter af 'retro' i forhold til de moderne pastelfarvede mønstersystemer. De er desuden robuste og kan udemærket ligesom andre belægningsmaterialer genbruges, hvor der er brug for overflader, der ikke er alt for skinnende nye.