Hjertingsten

En hjertingsten minder rigtig meget om en almindelig herregårdssten og kan også mere eller mindre bruges i mange af de samme sammenhænge som en herregårdssten eller en brosten.

Den væsentlige forskel ligger i afrundingen hvor hjertingsten har bløde afrundede kanter, hvilket giver et unikt dog stadig rustikt visuelt indtryk. 

Man oplever tit at folk kalder hjertingstenen for en herregårdssten grundet den store sammenligning i udseende, og det gælder også en del forhandlere af hjertingsten. Så du kan derfor også risikere at finde hjertingsten under vores herregårdssten kategori.

     

Hjertingsten
Hjertingstenen er kendt for sine bløde og afrundede kanter, hvilket mange finder attraktivt ved brug i have og terrasse.

 

Prissammenligning af Hjertingsten:

Filtrer størrelser: Ryd alle
Brug detaljeret filter
Filtrer farver: Ryd alle
Sorter efter:
Hjertingsten findes desværre ikke i de valgte størrelser og farver.

Se alle farver Hjertingsten i de valgte størrelser

Hjertingsten fås i flere størrelser, og tykkelsen på stenen er væsentlig i forhold til den belastning stenen vil få hvor den ligges. Skal den ligges et sted hvor der forventes køretøjer som personbiler eller lign. vil det være en fordel at gå op i en tykkere version af stenen. Skal stenen anvendes på en terrasse, havesti eller måske trappe opgang, kan man uden problemer gå med den tyndere version af stenen.